LA MAR SENSE LÍMITS
LA MAR SENSE LÍMITS

LA MAR SENSE LÍMITS

En el marc dels objectius de la nostra Associació i en el fet de poder oferir activitats a totes les persones sense que hi hagin límits de cap tipus, volem emmarcar dins el nostre programa la realització d’una activitat social i esportiva al Real Club Nàutic de Tarragona.

Aquesta activitat no hagés estat possible sense el conveni de col·laboració entre “PAT” i el “Port de Tarragona”

PortTarragona

Objectius d’aquesta activitat:

 • Fer arribar la mar i l’esport del pàdel a tothom per la millora de la qualitat de vida i les relacions amb el seu entorn.

 • Fomentar els hàbits psicomotrius, psicosocials i aplicar els beneficis de l’activitat esportiva.

 • Atendre a les necessitats reals d’aquest col·lectiu facilitant la seva integració en les millors condicions d’ensenyança, cooperació i afectivitat.

 • Millorar l’autonomia pròpia tant individualment com col·lectivament per a la presa de decisions diàries i una millora de la satisfacció personal .

 • Enriquir les relacions fora del seu món habitual tot interactuant fora del seu entorn.

“La Mar sense límits”

Ja per segon any consecutiu és desenvolupa en les instal·lacions del Nàutic de Tarragona aquesta activitat.

Donat l’elevat nombre de participants i familiars que vam tindre és van programar tres grans activitats. I és feia rotació en circuit (així tothom va poder desenvolupar totes les activitats).

-Passeig en vaixell “raquero”, els nens/es i familiars s’embarcaven tot junts per disfrutar d’un dia de navegació . Com podeu apreciar a mans de timoners molt experimentats .

(veure fotografies)

pàdel amb tu - LA MAR SENSE LÍMITS - 3

-Super XXL; en una taula de foam, amb tant sols tres rems i amb tot el grup pujat a sobre, vam iniciar una aventura aquàtica on tothom va disfrutar de les aigües del mediterrani.

(veure fotografies)

pàdel amb tu - LA MAR SENSE LÍMITS - 2-1
pàdel amb tu - LA MAR SENSE LÍMITS - 2-2

-Activitat familiar de pàdel; desprès de tantes classes els pares i mares ja s’han fet tot uns experts, va ser el moment que ho ensenyessin al costat dels seus fills tot fent jocs amb els monitors.

(veure fotografies)

pàdel amb tu - LA MAR SENSE LÍMITS - 1

Cal esmentar que amb l’activitat d’aquest any han passat tots els participants de l’associació.

Des de l’Associació volem agrair la inestimable ajuda que demostra any darrera any el president del Port Sr.josep Andreu i Figueras i la col·laboració de tot l’equip humà del RCNT.

pàdel amb tu - LA MAR SENSE LÍMITS - 3

FELICITAT = DISFRUTA DE LA VIDA I EL MOMENT

www.padelambtu.org

pàdel amb tu - LA MAR SENSE LÍMITS - 3
Add Comment