PÀDEL AMB TU ATERRA A LA TAP
PÀDEL AMB TU ATERRA A LA TAP

La Tarraco Arena Plaça, (a partir d’ara TAP) acollirà del 17 al 19 de març la Tercera Edició del Festival Food Truck.

Pàdel amb Tu hi serà present gràcies a la col·laboració acordada i podrem gaudir d’una edició única i plena d’activitats on l’any passat hi vàren passar més de 20.000 persones.

Tenim moltes sorpreses preparades si ens passeu a veure per l’estand de l’associació on a més podreu participar en el magnífic sorteig de dues pales Black Crown últim model.

Aquí us presentem les principals activitats:

  • Vintage Market: mercat al millor preu on hi podreu trobar des de materials handmade a roba, perruqueria vintage, articles de decoració etc Un seguit de parades amb molt d’encant
  • 20 dels millors Food Trucks com Cinderella, Panxos, Dreams, Umami, Pepito Bravo, Sabor a pirineu, Hanna o Escribà
  • Lindy Hop i Ball Salsa i actuacions en directe
  • Bottle Challenge: el repte de la “Bottle Tap” és la gran novetat d’aquesta edició. Els nostres monitors seran els encarregats de dirigir l’activitat que està més de moda entre els joves. Consistirà en utilitzar quatre mides d’amp0lles Solan de Cabras i introduir en elles algun element natural. El repte constarà d’un parell de proves classificatòries i tres finals dalt de l’escenari. Aquestes s’hauran de gravar en vídeo a través d’un mòbil i penjar-ho a Instagram amb el hastag #BOTTLETAP per participar als sorteigs de premis. Cal destacar que és una activitat gratuïta i on no hi haurà límit d’edat
  • Durant el festival també ens trobareu a la zona infantil, on els petits s’ho passaran d’allò més bé amb inflables, tallers, llaminadures, cotxes elèctrics i moltes sorpreses. Les activitats estaran dirigides i supervisades pels nostres monitors
  • Durant el cap de setmana tindrem música en directe a càrrec de l’orquestra Vaivén i la banda Big Bang de l’Aula de Músics de Tarragona.

Aquests són els horaris del festival:

Divendres 17 de març: obertura a les 19:30h i dedicat al ball de salsa amb l’actuació d’una banda de música cubana i la realització de la Flashmob. El tancament de les portes serà a les 1h am. Des de l’obertura fins les 22h aproximadament ens podreu trobar a la zona infantil.

Dissabte 18 : Obertura de les portes a les 11h. Es disputarà el campionat del “Desafío de la botella” #BOTTLETAP que acabarà el diumenge 19 i durant la tarda hi haurà una màster class de Lindy Hop. El tancament de les portes a les 1h am. Tindrem zona infantil durant tot el dia.

Diumenge 19: obertura de les portes a les 11h, final del campionat #BOTTLETAP i vermut Food Trucks acompanyat de molt bona música i animació fins el tancament de portes cap a les 17h. Durant tot el dia ens podreu passar a visitar per l’estand i la zona infantil.

Add Comment