PÀDEL AMB TU S’UNEIX A LA TARRACO ARENA PLAÇA
PÀDEL AMB TU S’UNEIX A LA TARRACO ARENA PLAÇA

padelambtu-ueix-tarraco-arena-plazaL’Associació d’esport adaptat, Pàdel Amb Tu (PAT) i l’empresa APIC que gestiona la Tàrraco Arena Plaça (TAP) han firmat un conveni de col·laboració pels propers anys. Les dues entitats fan un pas endavant per la millora i desenvolupament  de diferents projectes socials. Treballaran conjuntament en l’àmbit de la sensibilització i  de la coeducació. La TAP  farà una cessió d’un local perquè és puguin desenvolupar alguns d’aquests projectes “in situ”.

Entre els mesos de juliol i octubre, les instal·lacions de la Tàrraco Arena Plaça acolliran diverses actuacions musicals i escèniques d’àmbit nacional i internacional, adreçades a tota mena de públics; dins del que es coneix com la segona edició de l’ Imaginat.

INNOVACIÓ I SENSIBILITZACIÓ  

L’Associació d’esport adaptat, PAT i   la TAP  s’uneixen d’aquesta forma per oferir un nou servei al públic amb mobilitat reduïda i amb qualsevol tipus de discapacitat,  durant tot el festival i en altres esdeveniments que ho requereixin . Aquest servei rebrà el nom de SEPAT ( servei especialitzat pat) serà pioner a nivell estatal i a nivell europeu podent-ho demanar ja des de el mateix moment que és sol·licita l’entrada. Aquest servei el podran sol·licitar de forma gratuïta les persones amb mobilitat reduïda o amb alguna discapacitat que assisteixin soles o acompanyades, ja que en tot moment tindran al seu costat un voluntari.

Pàdel Amb Tu, dirigida per l’Albert Coscolla la, és una associació que des del 2014 compta amb una sèrie de professionals  (entrenadors, monitors, mestres, animadors, terapeutes,  educadors socials, metges, nutricionista i psicòleg) que treballen  de forma interdisciplinària per la millora de la qualitat de vida de les persones i  per l’aplicació de  programes esportiu, recreatius, educatius i terapèutics.

padelambtu-ueix-tarraco-arena-plaza-padel

 

            QUALITAT-NO HI HAN BARRERES (SEPAT)

 

D’ aquesta forma la TAP es converteix en el primer GRAN recinte que comptarà amb el suport de personal format i qualificat per atendre i donar suport a tots els espectadors que per les seves condicions ho necessitin i puguin gaudir dels espectacles ,juntament amb els seus acompanyants ,sense barreres.

 

Tots els interessats hauran de sol·licitar-ho prèviament   a l’inici de l’espectacle per tal de poder oferir un bon servei de forma coordinada

SEPAT entrarà en vigor el proper 7 de juliol en  el concert del David Bisbal. Els espectadors que vulguin sol·licitar el servei, ho podran fer des de la web tap.cat. indicant-ho a l’hora de comprar l’entrada, ( clicant a Accés Mobilitat reduïda) i s’hauran de personalitzar a les taquilles 30 minuts abans de l’inici dels espectacles.  ( per a més informació podeu trucar al 97 211 985)

 

Add Comment