Aquest mes ja s'ha decidit la persona que es contractarà

Aquest mes ja s'ha decidit la persona que es contractarà i es començaran a executar les següents tasques i activitats programades per a ell.

ACTIVITATS QUE ES FARAN TANT EN EL SETEMBRE-OCTUBRE
Tots els mesos hi ha dos metodologies de treball una de referencia als objectius i les activitats que van relacionades.

1.-Objectius-activitats-indicadors:

        OBj 1.-Que la persona amb discapacitat realitzi una formació específica i tècnica de totes les activitats del programa.

        Activitats O1 : En primer lloc és realitzarà una formació per part d’una persona de AT amb seguiment del procés de recollida, entrada i seguiment de la gestió dels materials (pales deteriorades de pàdel). Formació         realitzada 3 dies a la setmana (3hores diàries) un total de 36 hores per aquest objectiu (aquí també entrarà apartat quelcom d’apartat tecnològic)

        Indicadors O:1 S’analitza per part de la persona AT en aquest cas el formador únic  la psicopedagoga, la motivació, assistència, puntualitat i la realització de tasques encomanades en temps i forma i també s’analitzen les possibles millores i dificultats.

        OBJ4 :Desenvolupament integral de la persona educar per la inserció al món laboral de forma immediata

        Activitats O4 : Es treballarà l’autonomia (en cas que no tingui carnet es comprarà s’utilitzarà patí elèctric de AT per la recollida de material i altres menesters). La puntualitat, l´ordre, la responsabilitat i la motivació han des ser pilars estructurals, i també l’aplicació dels protocols de seguretat en el taller amb i sense persones dins. (És treballaran durant tot el projecte, de setembre fins a l juny).

        Impulsar la presa de decisions, acceptar els errors, millorar la  capacitat d’independència personal. Aquí es realitzaran totes les tasques educatives de treball amb nens de l´Escola Solc, també de les xerrades a les escoles i         empreses.

        Indicadors O4 : El formador AT enregistrarà la seva implicació en la millora d’aquestes competències transversals.

        OBJ5 : Relació formativa de  AT a AJUDAT2

        Activitats O5: Totes les activitats formatives generals al projecte AJUDAT2., vindran dirigides per la persona formada en el projecte anterior, aquesta persona AT serà l’avaluadora i la coordinadora de la millora competencial sota una supervisió llunyana nostra.

        Indicadors O5 : El resultat serà un avaluació diagnostica mitjançant un seguiment dinàmic del procés evolutiu de la persona i del projecte.

        Totes les eines formularis, enregistraments diaris, gravacions, etc seran benvinguts per l’anàlisi final de l’execució d’aquest objectiu tant transversal,

 

Comparte este Post


Comentarios (0)

Deja un comentario


Colabora con nosotros

Hazte voluntario. ¡O socio Colaborador!

Te necesitamos para seguir ayudando a tantas personas en situación de exclusión social, discapacidad, gran discapacidad.

¡Colabora ahora!

Grandes Partners


Junta Directiva